Rólunk

Pár szó cégünkről.

Pár szó rólunk

Cégünket kizárólag magyar magánszemélyek alapították 1998-ban. A kezdeti számítástechnikai vonal, hamar az intermet-es web-es fejlesztések irányába mozdult el, ezen belül is az egyre nagyobb teret hódító web áruházak készítése/fejlesztések felé.

Először cégünk is saját web áruház rendszert készített, mely több évig a piac egyik jelentős szereplője volt, de az idő múlásával, és az egyre nagyobb teret hódító nyílt forráskódú rendszerek arra sarkaltak minket, hogy feladva a saját rendszerünk tovább fejlesztését, Mi is egy ilyen rendszert vegyünk pártfogásba, és legyünk ennek a szakavatott értője.


Így eset a választásunk az Opencart rendszerre, ami még akkor elég gyerekcipőben járt, a fejlesztés sem teljesen jól működött, de hittünk benne, hogy egy jó, kiforrott rendszer fog alakulni. Ekkor kezdtük el az Opencart magyarországi oldalát készíteni és beindítani, hogy megismertessük ezt a remek rendszert Magyarországon is és hogy támogatást nyújtsunk azoknak akik ezt a rendszert választották.

Mára az Opencart az egyik jelentős szereplője lett a hazai piacnak, több webes cég és web áruház készítő választotta ezt a rendszert magának. Emellett sok száz egyéni felhasználó is ezt a rendszert választotta online értékesítési felületnek.

Az évek folyamán felhalmozott szakmai tudás és látva azt, hogy nincs igazán szakmailag támogatva az egyéni felhasználók, arra sarkalt minket, hogy létrehozzuk az Opencart Hosting szolgáltatást, ahol professzionális tárhely szolgáltatást ötvözzük a szakmai támogatással, ami egy ilyen rendszernél a legfontosabb.

Kérjük, nézze át web oldalunkat, és ha web áruház nyitásán gondolkodik, ne felejtse el, hogy nem elég egy (sima) tárhely szolgáltatás, mert sokszor felmerülhet olyan szakmai vagy rendszer szintű kérdés, amire csak szakavatott, a rendszert ismerő embereket tudnak megfelelő választ adni.

0

Boldog ügyfél

0

Saját szerver

0

Élő webáruház

0

Különböző ország

Olvassa el

Ügyfeleink véleményeit

Ügyfeleink véleménye

Kovács János

Ügyvezető

Műszaki kereskedelmi cég

Az összeg, amit kifizettem a tárhelyért nagyon jó ár, ehhez képest remek minőségű funkciókat és sebességet kaptam. A díjcsomag ára az előző tárhelynek a töredéke, szolgáltatásban meg messze felülmúlja az előző szolgáltatójáét.

Ügyfeleink véleménye

Kovács Gábor

IT vezető

Informatikai rendszerintegrátor cég

Szkeptikus voltam, mikor először látogattam el a web oldalukra. De már a legelején kiderült, hogy a srácok 100%-osan megbízhatóak, a szolgáltatásuk kiállta a versenyt. Szakértelem és a támogatás gyorsasága egyszerűen a legjobb. Ajánlom őket nyugodt szívvel.

OpenCart
CloudLinux
LiteSpeed
Cpanel
PHP
Let's Encrypt
MariaDB
MySQL

Értesüljön a legfrissebb híreinkről és akcióinkról első kézből.