Telepített rendszer

Telepített rendszer

Telepített rendszer

Telepített rendszer

Aki nyílt forráskódú webáruház rendszerrel szeretné létrehozni saját áruházát, sok megoldást talál már erre az internet-en. De mégis visszatérő és az egyik sarkalatos pont, hogy a kiválasztott rendszer hogyan is fog feltelepülni és működni a tárhelyünkön.

Ezt problémát szeretnénk kiküszöbölni, mert a megrendelés leadása utána, akár már azonnal kereskedhet is az interneten, mivel az általunk kínált tárhelyeken előre telepített magyar nyelvű Opencart rendszer található.

Cégünk mindig a legutolsó stabil verziót telepíti fel, a legfrissebb nyelvi csomaggal, ami megfelel a magyar jogszabályi feltételeknek.

Ha szeretné kipróbálni az OpenCart rendszert, látogasson el az OpenCart Magyarország weboldaláról elérhető demó oldalra!

Olvassa el

Ügyfeleink véleményeit

Ügyfeleink véleménye

Kovács János

Ügyvezető

Műszaki kereskedelmi cég

Az összeg, amit kifizettem a tárhelyért nagyon jó ár, ehhez képest remek minőségű funkciókat és sebességet kaptam. A díjcsomag ára az előző tárhelynek a töredéke, szolgáltatásban meg messze felülmúlja az előző szolgáltatójáét.

Ügyfeleink véleménye

Kovács Gábor

IT vezető

Informatikai rendszerintegrátor cég

Szkeptikus voltam, mikor először látogattam el a web oldalukra. De már a legelején kiderült, hogy a srácok 100%-osan megbízhatóak, a szolgáltatásuk kiállta a versenyt. Szakértelem és a támogatás gyorsasága egyszerűen a legjobb. Ajánlom őket nyugodt szívvel.

OpenCart
CloudLinux
LiteSpeed
Cpanel
PHP
Let's Encrypt
MariaDB
MySQL

Értesüljön a legfrissebb híreinkről és akcióinkról első kézből.