Valódi támogatás

Gyors tárhely

Valódi támogatás

Valódi támogatás

Nem elég egy jó rendszer és megfelelő tárhely, ha nem értünk a hozzá és a telepítés vagy éppen az üzemeltetés sem megy egyedül. Ezért az előre telepített magyar nyelvű OpenCart rendszer mellé, cégünk a tárhely csomagjaihoz valódi szakmai támogatást nyújt!

Legyen az beállítás vagy akár üzemeltetési kérdés, mindenre megpróbálunk a lehető leggyorsabban válaszolni. Ezenkívül ügyfeleink számára létrehoztunk egy támogatói weboldalt, ahol a legalapvetőbb kérdésekre összeszedtük a válaszokat.

Ezen az weboldalon akár bejelentést is tehet, as tárhellyel vagy a rendszerrel kapcsolatosan, mert itt található cégünk a bejelentő - ticketing rendszere is.

Olvassa el

Ügyfeleink véleményeit

Ügyfeleink véleménye

Kovács János

Ügyvezető

Műszaki kereskedelmi cég

Az összeg, amit kifizettem a tárhelyért nagyon jó ár, ehhez képest remek minőségű funkciókat és sebességet kaptam. A díjcsomag ára az előző tárhelynek a töredéke, szolgáltatásban meg messze felülmúlja az előző szolgáltatójáét.

Ügyfeleink véleménye

Kovács Gábor

IT vezető

Informatikai rendszerintegrátor cég

Szkeptikus voltam, mikor először látogattam el a web oldalukra. De már a legelején kiderült, hogy a srácok 100%-osan megbízhatóak, a szolgáltatásuk kiállta a versenyt. Szakértelem és a támogatás gyorsasága egyszerűen a legjobb. Ajánlom őket nyugodt szívvel.

OpenCart
CloudLinux
LiteSpeed
Cpanel
PHP
Let's Encrypt
MariaDB
MySQL

Értesüljön a legfrissebb híreinkről és akcióinkról első kézből.